Eagle Kopen

De keuze die u geboden worden als u voor het beleggen munten van goud aan wilt schaffen is behoorlijk uitgebreid. Er zijn veel soorten die u aangeboden worden en daarvan is een Eagle kopen een van de oudste mogelijkheden. Het is vanwege het feit dat dit nog steeds een zeer populaire munt is dan ook niet verwonderlijk dat het een goede manier van beleggen is.

Als u bij het goud kopen deze Amerikaanse munten aanschaft zult u munten kopen die van een legering van goud, koper en zilver geslagen zijn. Toch zult u met een American Eagle kopen wel een troy ounce goud aanschaffen net zoals dat bij de Krugerrand kopen ook het geval is. Net zoals de Krugerrand is de gouden American Eagle van een legering van goud gemaakt om de munt harder te maken. Hierdoor kan de munt als circulatie munt dienen als is dit met een gouden Eagle kopen natuurlijk niet de bedoeling. De Amerikaanse regering wilde met de invoering van de Eagle mee profiteren van het succes van de Canadian Malpe Leaf en tegelijkertijd de binnenlandse goud industrie ondersteunen. Omdat de Amerikaanse wetgeving het niet toe liet om een puur gouden munt te slaan die de status van wettig betaalmiddel had zult u dus een Eagle kopen die van een legering is gemaakt, inmiddels is dit onderdeel van de wet aangepast en daarom kunt u nu de Buffalo kopen die van puur goud geslagen is. Omdat de waarde van de drie procent zilver en de ruim vijf procent kopen in verhouding tot het goud erg laag is zal dit in de prijsbepaling te verwaarlozen zijn. Hierdoor zult u bij een gouden Eagle munt kopen een prijs betalen die alleen gebaseerd is op de waarde van het goud in de munt.

De standaard uitvoering van de Eagle heeft net als bij vrijwel alle gouden munten kopen het geval is, een gewicht van één troy ounce in zich. U kunt echter ook een Eagle kopen met kleinere hoeveelheden goud waardoor ook beleggers met kleinere budgetten in deze mooie munten kunnen beleggen. Er zijn vier gewichten beschikbaar en naast de één troy ounce uitvoering kunt u de halve troy ounce, de kwart troy ounce en de tiende troy ounce Amerikaans Eagle kopen. Omdat de Eagle natuurlijk in Amerika geslagen wordt zal het vaak vanwege de bijkomende kosten niet de moeite waard zijn om de kleinste uitvoeringen in ons land te importeren. Een halve troy ounce uitvoering kunt u dan ook nog wel eens tegenkomen maar de kleinste twee gewichten zijn in ons land zeldzaam. Een American Eagle kopen zal in ieder geval betekenen dat u belegd in een munt die puur goud waard is. Omdat de American Mint hele grote aantallen van deze munt op de markt brengt en veel mensen alles wat uit Amerika afkomstig is mooi vinden is de verhandelbaarheid van de Eagle munten goed. Een Eagle kopen zal dan ook betekenen dat u belegt in puur goud en dat u geen enkel probleem zal hebben om uw beleggingen op een later tijdstip weer te verkopen. Dit is wellicht niet iets waar u wakker van ligt maar het is natuurlijk wel belangrijk dat u daar bij het gouden Eagle kopen al over nadenkt.

Natuurlijk zult u bij het beleggen in goud uw aankopen zo voordelig mogelijk willen doen. U zult dus goed moeten kijken waar u de Amerikaanse Eagle kopen kunt voor een zo laag mogelijke prijs. Veel beleggers profiteren hiervoor van de gunstige aankoop mogelijkheden die webwinkels u kunnen bieden. Bijvoorbeeld de webwinkel die u op deze website tegen komt zal u deze mooie en populaire Amerikaanse munten aan kunnen bieden tegen een scherpe prijs. Omdat de prijs die u moet betalen bij een Eagle kopen is afgeleid van de prijs van goud op het moment van aankoop, zal deze natuurlijk niet vast staan. Op de website van deze webwinkel zullen de prijzen dan ook iedere twee minuten aangepast worden naar de actuele goudprijs op dat moment. Pas als u definitief de gouden Eagle munt kopen gaat zal de prijs definitief vastgesteld worden voor de bestelling die u plaatst. Op deze manier weet u natuurlijk altijd zeker dat u een eerlijke prijs moet betalen en dat u nooit teveel betaald. Natuurlijk begint na het Eagle kopen het wachten op een gunstige ontwikkeling van de goudkoers waardoor u hopelijk een mooie winst bij de verkoop bij kunt schrijven. Gezien de ontwikkelingen van de koers van goud van de afgelopen jaren is dit natuurlijk zeer wel mogelijk. Er zijn natuurlijk meer mensen die dit ook door hebben en daarom is de American Eagle kopen een zeer populaire aangelegenheid die door veel mensen gedaan wordt.